Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink.

Dansdräkt Belluna - Balettrosa - Limited edition

Slutsåld
Slutsåld

En söt dansdräkt/balettdräkt för barn med mönstrad rygg.
På ryggen är det rosa nät med små rosetter på och nedanför en stor rosett. Bandet i midjan är fastsytt i sidorna och bak vid rosetten på dräkten. Balettdräkten är i strechigt material och en härlig balettrosa färg.

Gjord i 90 % nylon och 10 % spandex.

8-10 år12 år14 år
Ungefärlig storlek 140 cl146 cl152 cl
Chest (cm)64-6969-7474-79
Waist (cm)56 -5858-6466-71
Hips (cm)69-7474-7979-84
Girth (cm)112-119122-130132-140

Girth-måttet är det mått som har störst betydelse när du köper dansdräkt. Girth-måttet får du när du mäter från axeln, ner mellan benen och upp till axeln igen.

Är du osäker på vilken storlek som du skall välja så rekommenderar vi att du väljer storleken större, är dräkten lite stor i början så gör det inte så mycket men en liten dräkt kan kännas lite obekväm. Kontakta gärna vår kundservice om du behöver ytterligare rådgivning!

bh8675-1-xxba00-ch0012