Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Dansdräkt/balettdräkt/leotard till barn, Modell Belluna från Bloch. Ljusrosa/candy pink. Balettkläder av fin kvalitet!

Dansdräkt Belluna - Balettrosa - Limited edition

Slutsåld
Slutsåld

En söt dansdräkt/balettdräkt för barn med mönstrad rygg. På ryggen är det rosa nät med små rosetter på och nedanför en stor rosett. Bandet i midjan är fastsytt i sidorna och bak vid rosetten på dräkten. Balettdräkten är i strechigt material och en härlig balettrosa färg. Hela framsidan av dansdräkten är fodrad. Gjord i 90% nylon och 10% spandex.

Det finns många olika nyanser av färgen rosa och just balettrosa drar sig mot nyansen av kokt lax. Tänk på att den inte alltid matchar med ljusrosa dräkter. Är du osäker på huruvida den matchar med en speciell dräkt? Kontakta oss så hjälper vi dig med smakråd!

Välj önskad storlek i scrollistan ovan för att se om den finns kvar i lager.​

Girth-måttet är det mått som har störst betydelse när du köper dansdräkt. Girth-måttet mäter du från axeln, ner mellan benen och upp till axeln igen.

Väljer du mellan två storlekar? Vi rekommenderar att du väljer den större.

8-10 år12 år14 år
Ungefärlig storlek upp till 140 clupp till 146 clupp till 152 cl
Chest (cm)64-6969-7474-79
Waist (cm)56-5858-6466-71
Hips (cm)69-7474-7979-84
Girth (cm)112-119122-130132-140

Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver ytterligare rådgivning!

bh8675-1-xxba00-ch0014