Empireskuren balettdräkt till barn. Barnbalett dansdräkt rosa. Empireskuren balettdräkt till barn. Barnbalett dansdräkt rosa. Dansdräkt med empireskärning felsydd - Balettrosa

Dansdräkt med empireskärning felsydd - Balettrosa

Slutsåld
Slutsåld

Vi har upptäckt att några av dräkterna är felsydda, där kjolen är längre på ena sidan (se bild nr.3). Inget fel på passform eller kbalietet på dräkten, endast lite sned. Därför säljer vi dem nu ut dem till halva priset. Vill du hellre ha samma dansdräkt "rätt" sydd? Då hittar du dräkten till fullpris här!

Otroligt fin och söt dansdräkt med empireskärning. Gjord i baddräktsliknande material. Kjol i chiffong. Smala axelband. Helfodrad framsida.

Material dräkt: 83% nylon, 17% spandex.
Tvättråd: Fintvätt 30 grader i tvättpåse.

Balettrosa är den klassiska balettfärgen! Det finns många olika nyanser av färgen rosa och just balettrosa drar sig mot nyansen av kokt lax. Tänk på att den inte alltid matchar med ljusrosa nyanser. Är du osäker på huruvida den matchar med t.ex. en omlottkjol eller kofta? Kontakta oss så hjälper vi dig med smakråd!

Girth-måttet är det mått som har störst betydelse när du köper dansdräkt. Girth-måttet mäter du från axeln, ner mellan benen och upp till axeln igen.

Väljer du mellan två storlekar? Vi rekommenderar att du väljer den större.

6-7 år8-10 år12 år
ungefärlig storlek upp till 128clupp till 140clupp till 146cl
Bröst (cm)58-6464-6969-74
Midja (cm)53-5656-5858-64
Höfter (cm)64-6969-7474-79
Girth (cm)102-109112-120122-130

Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver ytterligare rådgivning, vi hjälper dig även gärna om du är osäker vilka skor/tights som matchar denna dräkt!

bhCL7047-2-xxba00-2