Balettdräkter från Bloch av fin kvalitet. Dansdräkt Petal, långärmad med kjol. Balettkläder till barn i balettrosa. Balettdräkter från Bloch av fin kvalitet. Dansdräkt Petal, långärmad med kjol. Balettkläder till barn i balettrosa. Balettdräkter från Bloch av fin kvalitet. Dansdräkt Petal, långärmad med kjol. Balettkläder till barn i balettrosa.

Dansdräkt Petal - Balettrosa

Slutsåld
Slutsåld

Söt långärmad balettdräkt med kjol från Bloch! Rundad i hals och rygg. Dansdräkten består av en skön mjuk leotard av bomull med en fastsydd kjol utanpå. Hela framsidan och baksidan av dansdräkten är fodrad. Perfekt balettdräkt till uppvisning eller träning.
Finns även i svart färg.

Leotarden är av 90% bomull och 10% spandex.
Kjolen är av 100% polyester.
Tvättas kallt i maskintvätt, ej torktumlas.

Är du osäker på vilken storlek du skall välja så rekommenderar vi att du väljer storleken större, materialet är stretchigt och fungerar bra även om den är något stor medan en liten dräkt kan kännas obekväm. Kontakta gärna vår kundservice om du behöver ytterligare rådgivning, vi hjälper dig även gärna om du är osäker vilka skor/tights som matchar denna dräkt!

Välj önskad storlek i scrollistan ovan för att se om den finns kvar i lager.

6-7 år8-10 år12 år14 år
Ungefärlig storlek 128 cl140 cl146 cl152 cl
Chest (cm)58-6464-6969-7474-79
Waist (cm)53-5656-5858-6466-71
Hips (cm)64-6969-7474-7979-84
Girth (cm)102-109112-120122-130132-140

Girth-måttet är det mått som har störst betydelse när du köper dansdräkt. Girth-måttet får du när du mäter från axeln, ner mellan benen och upp till axeln igen.

Är du osäker på vilken storlek som du skall välja så rekommenderar vi att du väljer storleken större, är dräkten lite stor i början så gör det inte så mycket men en liten dräkt kan kännas lite obekväm. Kontakta gärna vår kundservice om du behöver ytterligare rådgivning!

bh5309-1-xxba00-ch0810