Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol. Klara balettdräkt. Långärmad dansdräkt till barnbalett, men kjol fastsydd. Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol.

Dansdräkt Klara - Balettrosa

Slut i lager - Kontakta oss för leveranstid
Slut i lager - Kontakta oss för leveranstid

Fin långärmad balettdräkt med kjol. Dansdräkten har rundad halsringning och både dräkt och kjol är i samma balettrosa färg. Material av 92% bomull, 8% elastan. Kjol i polyestergeorgette. Vacker dansdräkt både till träning och uppvisning! Denna dansdräkt finns även i svart färg!

Tvättråd: Fintvätt 30 grader i tvättpåse.

Det finns många olika nyanser av färgen rosa och just balettrosa drar sig mot nyansen av kokt lax. Tänk på att den inte alltid matchar med ljusrosa nyanser. Är du osäker på huruvida den matchar med t.ex. en omlottkjol eller kofta? Kontakta oss så hjälper vi dig med smakråd!

6/upp till 102 cl
8/upp till 114 cl
10/upp till 126 cl
12/upp till 138 cl
14/upp till 150 cl

Modellen på bilderna är 135 cm lång och har storlek 10 på sig. Om modellen själv skulle köpa dansräkten hade hon valt storlek 12. Hon tyckte storlek 10 var lite tajt men snyggast för fotograferingen.

1dsD005-1-baLE09-ch0010