teknikskor, balettskor, dansskor, balett, balettdans, ballet, rytmisk dans, latindans, balettkläder tekniksko, balettsko, danssko, balettdans, ballet, mockasula, balettkläder

Balettsko Teknik - Balettrosa

Slut i lager - ca 10 dagars leveranstid.
Slut i lager - ca 10 dagars leveranstid.

Tekniksko i handskmjukt skinn med hel mocksula. Kanal runt foten med snöre du kan dra åt. Tillverkas i storlek motsvarande 23½ - 46. Dessa balettskor lagerför vi i barn- och damstorlekar, övriga på beställning, kontakta oss för beställning och leveranstid!

Bandet över vristen är endast fastsytt i ena sidan i vissa av skorna - du syr fast själv för bästa passform. Finns även i färgerna svart och vit.

Passform
Denna modell passar en normal till smal fot bäst. Har du en knubbig/lite bredare fot, välj istället samma sko i bred vidd.

Vi har gjort en storleksrekommendation för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta din storlek. Detta är en generell rekommendation som baseras på hur vi sett hur den här skomodellen passar de flesta fötter.

Vår egen storlekstabell:
 - 35
3 - 35½
 - 36
4 - 36½-37
 - 37½
5 - 38
 - 38½-39
6 - 39½
 - 40
7 - 40½
 - 41-41½
- 42
 - 42½

Letar du efter en mindre storlek?
Här hittar du samma modell i barnstorlekar!

Känner du dig osäker på storleken?
​Mät din fot här eller kontakta gärna vår kundtjänst för rådgivning eller ange din vanliga skostorlek samt mått på din fot i kommentarsfältet när du gör din beställning.

ru1000-1-00ba00-uk0025