teknikskor, balettskor, dansskor, balett, balettdans, ballet, rytmisk dans, latindans, balettkläder tekniksko, balettsko, danssko, balettdans, ballet, mockasula, balettkläder

Balettskor Teknik - Balettrosa

Beställningsbar - Ca 10-14 dagars leveranstid
Beställningsbar - Ca 10-14 dagars leveranstid

Tekniksko i handskmjukt skinn med hel mocksula. Kanal runt foten med snöre du kan dra åt. Tillverkas i storlek motsvarande 23½ - 46. Dessa balettskor lagerför vi i barn- och damstorlekar, övriga på beställning, kontakta oss för beställning och leveranstid! Vi har även dessa balettskor i färgerna vitt och svart.

Bandet över vristen är endast fastsytt i ena sidan i vissa av skorna - du syr fast själv för bästa passform. Finns även i barnstorlekar!

Passform
Denna modell passar en normal till smal fot bäst. Har du en knubbig/lite bredare fot, välj istället samma sko i bred vidd.

Vår egen storlekstabell:
 - 35
3 - 35½
 - 36
4 - 36½-37
 - 37½
5 - 38
 - 38½-39
6 - 39½
 - 40
7 - 40½
 - 41-41½
- 42

Osäker på storleken?
​Mät din fot här eller kontakta gärna vår kundtjänst för rådgivning eller ange din vanliga skostorlek samt mått på din fot i kommentarsfältet när du gör din beställning.

ru1000-1-00ba00-uk0025