Helt vegansk tekniksko/balettsko! Delad mockasula i syntet undertill. Balettrosa. Helt vegansk tekniksko/balettsko! Delad mockasula i syntet undertill. Balettrosa.

Balettskor Teknik Vegan - Balettrosa

Slut i lager - Kontakta oss för leveranstid
Slut i lager - Kontakta oss för leveranstid

Helt veganska balettskor/teknikskor!

Utmärkta träningsskor i canvas för alla nivåer av dansare. Delad mockasula i syntet. Två resårband som korsas över vristen samt resår runt öppningen. Leverantören har valt att tillverka vissa par med fastsydda band och vissa par där man själv syr fast bandet.
Är banden lösa syr man själv fast dem i kanten för bästa passform!
Är banden fastsydda kan man börja använda balettskorna direkt!

Passform
Balettskor som passar en normal fot bäst.

Balettrosa är den klassiska balettfärgen! Det finns många olika nyanser av färgen rosa och just balettrosa drar sig mot nyansen av kokt lax. Tänk på att den inte alltid matchar med ljusrosa dräkter. Är du osäker på huruvida den matchar med en speciell dräkt? Kontakta oss så hjälper vi dig med smakråd!

Storlekstabellen nedan är en generell rekommendation som baseras på hur vi sett hur den här skomodellen passar de flesta fötter.

Vår egen storlekstabell:
3 - 35½
 - 36
4 - 36½-37
 - 37½
5 - 38
 - 38½-39
6 - 39½
 - 40
7 - 40½
 - 41-41½

Känner du dig osäker på storleken?
​Mät din fot här eller kontakta gärna vår kundtjänst för rådgivning.

ru16VG-1-xxba00-uk0030