Våra återförsäljare

Vill du bli en av våra återförsäljare?
Har du stort dansintresse, F-skatt, rymlig bil och lediga timmar? Då hör du förstås av dig till oss!

GbgMotionsdans
Återförsäljare av våra dansskor. Åker gärna ut på event i Göteborg med omnejd. Har ett basutbud av skor till bugg, fox, west coast swing samt linedance men kan ta hem det som önskas.
En av våra kringresande återförsäljare. Kontakta Christine.

Sandra Karlsson
Sandra driver dansskolan Coração Dancers och gårdsbutiken Boogie Nights där hon bland annat säljer dansskor och kläder ifrån oss. Sandra håller till i Norrköping.
En av våra kringresande återförsäljare. Kontakta Sandra.

Dansa med Sanna
Dansskola i Falun som drivs av Sanna & Gilbert. Kontakta Sanna.

Skellefteå Dansklubb
Danssklubben har dansskoförsäljning. Skor till bugg, fox mm. Kontakta Henry.

WCS Umeå
Dansskola som undervisar i WCS och foxtrot. Anna Morgansdotter säljer skor från oss, skorna passar west coast swing och foxtrot, men även bugg, linedance mm. Kontakta Anna.

Umeå Dansimperium
Dansskola som undvisar i bugg, fox, swing mm. Anna Morgansdotter säljer skor från oss. Kontakta Anna.

Danscentrum
Dansskola i Göteborg med inriktning bugg. Har skor till bugg. Kontakta Monica.

Bling-me
Lena på Bling-me säljer våra dansskor. Lena håller till utanför Kristianstad och har skor till linedance, bugg, fox, west coast swing mm.
En av våra kringresande återförsäljare. Kontakta Lena.

Skohörnan
Skobutiken Skohörnan i Arboga drivs av Rosie som också är återförsäljare av våra dansskor.
En av våra kringresande återförsäljare. Kontakta Rosie

Dansfirman
Dansundervisning utanför Piteå, kurser i bland annat Fox, Bugg, Boogie Woogie och WCS. De säljer även våra dansskor! Kontakta Helen.

Art Dance Studio
Dansförening i Boden som säljer våra dansskor. Har kurser i bl.a. barnbalett, modern dans för barn samt jive. Kontakta Lina.

Royal Dance Store
Butik i Västerås som säljer dansskor. Har bl.a. skor för linedance, bugg, latinskor och jazzdans. Kontakta Fredrik/Marcelo.

Arnbergs dansstudio
Dansstudio som ligger mitt i city i Malmö och erbjuder ett brett utbud av kurser. Kontakta Anne.

Ann-Catherine Halvarsson
Ann-Catherine håller till i Krylbo och håller kurser i Zumba. Har skor för Zumba. Kontakta Ann-Catherine.

Hannas Dansskor
Hanna finns i Katrineholm och säljer våra dansskor både ute på event och i webbutik. Har ett blandat sortiment. Kontakta Hanna.

Dance and Style
Dansstudio som har zumba, bugg och fox. Angelica Sjöholm är vår kontaktperson som även bl.a. säljer vår populära danssneaker Nero. Kontakta Angelica.

Bäckens Dans & Fitness
Helena håller till i Vretstorp och har pass i både linedance, zumba och fitness. Kontakta Helena.

Norge:

Dansesko Norge
Bor du i Norge och vill köpa våra dansskor? Inga problem! Janne på Linedanceföreningen Oslo Linedance säljer våra dansskor samt håller kurser i Linedance.
En av våra kringresande återförsäljare. Kontakta Janne.