Våra återförsäljare

Vill du bli en av våra återförsäljare?
Har du stort dansintresse, F-skatt, rymlig bil och lediga timmar? Då hör du förstås av dig till oss!

Sandra Karlsson
Sandra driver dansskolan Coração Dancers och gårdsbutiken Boogie Nights där hon bland annat säljer dansskor och kläder ifrån oss. Sandra håller till i Norrköping.
Hemsida: www.coracaodancers.com
Kontakta: coracao.dancers@gmail.com

Dansa med Sanna
Dansskola i Falun som drivs av Sanna & Gilbert. De har bland annat haft kurser i salsa, bugg, reggeaton bachata, street, jazz, lindy hop, feminine attitude, kizomba, show, vals, barndans och mycket mer!
Hemsida: www.vardagsstark.nu/dans-10440665
Kontakta: kontakt@dansamedsanna.nu

Skellefteå Dansklubb
Danssklubben har dansskoförsäljning. Skor till bugg, fox mm. Kontakta Henry om du är intresserad av dansskor!
Hemsida: www.idrottonline.se/SkellefteaDK-Danssport/Shop
Kontakta: lindberg03@hotmail.com

WCS Umeå
Dansskola som undervisar i WCS och foxtrot. Nina Norgren säljer skor från oss, skorna passar west coast swing och foxtrot, men även bugg, linedance mm.
Hemsida: www.wcsumea.se
Kontakta: Information kommer inom kort!

Umeå Dansimperium
Dansskola som undvisar i bugg, fox, swing mm. Anna Morgansdotter säljer skor från oss.
Hemsida: www.umeadansimperium.com
Kontakta: morgansdotter80@gmail.com

Danscentrum
Monica driver dansskolan Danscentrum i Göteborg med inriktning bugg. Har skor till bugg.
Hemsida: www.danscentrum.nu
Kontakta: monica@danscentrum.nu

Bling-me
Lena på Bling-me säljer våra dansskor. Lena håller till utanför Kristianstad och har skor till linedance, bugg, fox, west coast swing mm.
Hemsida: www.bling-me.se
Kontakta: bling-me@hotmail.se

Skohörnan
Skobutiken Skohörnan i Arboga drivs av Rosie som också är återförsäljare av våra dansskor.
Hemsida: www.skohornan.se
Kontakta: info@skohornan.se

Dansfirman
Dansundervisning utanför Piteå, kurser i bland annat Fox, Bugg, Boogie Woogie och WCS. Helen säljer även våra dansskor!
Hemsida: www.dansfirman.se
Kontakta: helen.tjikkom@telia.com

Art Dance Studio
Dansförening i Boden där Lina säljer våra dansskor. Har kurser i bl.a. barnbalett, modern dans för barn samt jive.
Hemsida: www.artdancestudio.se
Kontakta: info@artdancestudio.se

Arnbergs dansstudio
Dansstudio som ligger mitt i city i Malmö. Anne erbjuder ett brett utbud av kurser.
Hemsida: www.arnbergs.com
Kontakta: info@arnbergs.com

Ann-Catherine Halvarsson
Ann-Catherine håller till i Krylbo och håller kurser i Zumba. Har skor för Zumba.
Hemsida: www.zumba.com/en-US/profile/anncatherine-halvarsson/119649
Kontakta: kontakt@achson.com

Hannas Dansskor
Hanna finns i Katrineholm och säljer våra dansskor både ute på event och i webbutik. Har ett blandat sortiment.
Hemsida: www.hannasdansskor.se
Kontakta: info@hannasdansskor.se

Dance and Style
Dansstudio som har zumba, bugg och fox. Angelica Sjöholm är vår kontaktperson som även bl.a. säljer vår populära danssneaker Nero.
Hemsida: www.danceandstyle.se
Kontakta: angelica@danceandstyle.se

Bäckens Dans & Fitness
Helena håller till i Vretstorp och har pass i både linedance, zumba och fitness.
Hemsida: www.vibylinedancer.se
Kontakta: helenajerlstrom@yahoo.se

Zeta Rent & Event
Maivor Zetterström är en av våra återförsäljare som finns i närheten av Östersund.
Hemsida: www.zetarentoevent.se/butiken.html
Kontakta: majzan64@gmail.com

Rörelse & Glädje
Rörelse & Glädje drivs av Lotta Svedberg som håller kurser i Linedance, masserar, håller på med fotvård och nu även säljer dansskor! Finns i Norrköping.
Hemsida: www.rorelsegladje.se
Kontakta: lotta.svedberg@gmail.com

CU Western Line
Säljer westernkläder och dansskor. Drivs av Urban Danielsson som även dansar både squaredance och linedance samt är instruktör, koerograf och DJ. Håller till i Sigturna!
Hemsida: www.cuwesternline.se
Kontakta: info@cuwesternline.se

Salsa Fe
Drivs av Felicia sedan 2007! Förutom att sälja dansskor driver hon även dansföreningen Salsa NY Malmö och är huvudlärare på alla kurser.
Hemsida: www.salsa-fe.com
Kontakta: info@salsa-fe.com

Kalmar Happy DanceClub
Erika driver klubben som arrangerar kurser, workshops och event i fox, kizomba och west coast swing. Erika säljer olika typ av dansskor från klackskor till sneakers.
Hemsida: www.kalmarhappydance.com
Kontakta: kalmarhappy@gmail.com

Norge:

Dansesko Norge
Bor du i Norge och vill köpa våra dansskor? Inga problem! Våra återförsäljare Siw och Camilla på hjälper dig mer än gärna!
Hemsida: www.dansesko-norge.no
Kontakta: dansesko.norge@gmail.com