Försäljning på event & tävlingar

Vi åker ofta runt på olika evenemang och säljer skor. Försäljningen är öppen för alla om inget annat anges. Här finns ett begränsat sortiment. Om du är intresserad av något speciellt - hör av dig i god tid innan, så tar vi med oss det!

Nedan kan ni se inplanerade försäljningar:

25/9-18 Gåsasteget, Lund

Som vanligt på hösten kommer vi till dansföreningen Gåsasteget och säljer dansskor! Givetvis går det bra att komma på försäljningen även om du inte dansar/är medlem hos Gåsasteget.

Plats: EOS-hallen, Arkivgatan 32 i Lund
Tid: Tisdag 25/9 kl.18:30 - ca 20:30

Vi har med ett sortiment riktat mot bugg och fox.
Önskar du något speciellt? Har du ovanlig skostorlek? Vill du prova höga klackskor? Kontakta oss senast 24/9!

29/9-18 Fall In Line, Trollhättan

Vi kommer till dansföreningen Fall In Line och säljer dansskor. Givetvis är alla välkomna!

Plats: Parkhallen i Trollhättan
Tid: Lördag 29/9 kl.12:30 - ca 15:00

Vi har med ett väldigt begränsat sortiment riktat mot linedance och bugg.
Önskar du något speciellt? Har du ovanlig skostorlek? Vill du prova höga klackskor? Kontakta oss senast 28/9!

7/10-18 Jönköpings Sportdansklubb

Som vanligt på hösten kommer vi till dansföreningen Jönköpings Sportdansklubb och säljer dansskor! Givetvis går det bra att komma på försäljningen även om du inte dansar/är medlem.

Plats: Kulturhuset (Stora Salen) i Jönköping, Svavelsticksgränd 7-9.
Tid: Söndag 7/10 kl.16:00 - ca 20:00

Vi har med ett sortiment riktat mot bugg, fox och wcs.
Önskar du något speciellt? Har du ovanlig skostorlek? Vill du prova höga klackskor? Kontakta oss senast 5/10!

14/10-18 Buggskolan/Vinga Rockers, Göteborg

Återigen kommer vi till Buggskolan och Linedanceföreningen Vinga Rockers och säljer dansskor! Givetvis går det bra att komma på försäljningen även om du inte dansar/är medlem.

Plats: Kyrkbytorget 5, Hisingen i Göteborg
Tid: Söndag 14/10 kl.14:00 - ca 19:00

Vi har med ett sortiment riktat mot bugg och linedance.
Önskar du något speciellt? Har du ovanlig skostorlek? Vill du prova höga klackskor? Kontakta oss senast 12/10!

15/10-18 Träffen Båberg, Trollhättan

Mer information kommer.

20/10-18 Swedish Dance Party, Bohusgården i Uddevalla

Mer information kommer.

25/10-18 ÖDF, Malmö

Som vanligt på hösten kommer vi till Öresunds Dansförening och säljer dansskor! Givetvis går det bra att komma på försäljningen även om du inte dansar/är medlem.

Plats: Limhamnsvägen 111, Malmö.
Tid: Torsdag 25/10 kl.17:30 - ca 20:30

Vi har med ett sortiment riktat mot bugg och fox.
Önskar du något speciellt? Har du ovanlig skostorlek? Vill du prova höga klackskor? Kontakta oss senast 24/10!

Vi tar emot kontanter, kort och swish som betalning.

Vill ni att vi kommer till er? Hör av er till oss så ska vi se om det går att ordna!
Telefon 0303-77 70 40 eller mail info@dansskor.se

Gilla oss gärna på vår Facebook så får du kontinuerligt uppdateringar om när vi är ute på försäljningar :)