Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol. Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol. Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol. Klara dansdräkt. Balettrosa balettdräkt med långa ärmar och fastsydd kjol.

Dansdräkt Klara - Balettrosa

Tillfälligt slut i lager - Kontakta oss för leveranstid
Tillfälligt slut i lager - Kontakta oss för leveranstid

Underbart fin dansdräkt med långa ärmar och kjol. Helfodrad framsida och gren. Rundad halsringning. Balettdräkt som passar utmärkt till både till träning och uppvisning. Finns även i svart färg här!

Material dräkt: 92% bomull, 8% elastan.
Material kjol: 100% chiffong av polyester.
Tvättråd: Fintvätt 30 grader i tvättpåse.

Balettrosa är den klassiska balettfärgen! Det finns många olika nyanser av färgen rosa och just balettrosa drar sig mot nyansen av kokt lax. Tänk på att den inte alltid matchar med ljusrosa nyanser. Är du osäker på huruvida den matchar med t.ex. en omlottkjol eller kofta? Kontakta oss så hjälper vi dig med smakråd!

Girth-måttet är det mått som har störst betydelse när du köper dansdräkt. Girth-måttet mäter du från axeln, ner mellan benen och upp till axeln igen.

Väljer du mellan två storlekar? Vi rekommenderar att du väljer den större.

6 år8 år10 år12 år14 år
Ungefärlig storlek upp till 104clupp till 116clupp till 128clupp till 1140clupp till 146cl
Bröst (cm)5355,457,860,263
Midja (cm)4244464748,5
Höfter (cm)4749,55254,557
Girth (cm)9196101106111

Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver ytterligare rådgivning, vi hjälper dig även gärna om du är osäker vilka skor/tights som matchar denna dräkt!

1dsD005-1-baLE09-ch0006